Link naar website of een document

Als intussen ervaren Freeform-gebruiker ???? ben je waarschijnlijk al bekend met de handige functie om links toe te voegen naar websites of documenten. Het is een krachtige manier om je bord interactief te maken en extra informatie te delen.

In dit instructiefilmpje leer je hoe je op een mooie manier links kunt toevoegen in Freeform. Het filmpje laat je stap voor stap zien hoe je links kunt invoegen en vormgeven, mocht je deze functie nog niet zelf hebben ontdekt. Je leert hoe je de vormgeving van de link kunt aanpassen om deze naadloos in je bord te integreren.

Door het toevoegen van links maak je je Freeform-bord interactief en bied je mogelijkheden voor verdere verkenning en informatie. Dit is vooral handig als je wilt verwijzen naar externe bronnen, online bronnen, documenten of andere relevante content.

Dus, als Freeform-professional kun je met behulp van dit instructiefilmpje leren hoe je op een mooie manier links kunt toevoegen in Freeform. Ontdek de mogelijkheden en maak je bord nog interactiever en informatiever.